• 06 20 287 3940
  • majoradrienn21@gmail.com

InfraShape edzés

InfraShape edzés

InfraShape edzés

Hogyan zajlik az alakformálás az InfraShape Fekvőkerékpárral? Kíméli a gerincet, közben éritőképernyős monitron az edzésprogram beállítása után, videókat, akár filmet is nézhetsz. Az infra fény és hőterápia 50 fokon zajlik. Nem kellemetlen, mert csak a bőrt melegíti fel a levegőt nem. Az infra sugárzás a bőr mélyebben fekvő rétegeiben eléri a zsírszövetet, melyet zsírsavakká alakít, mely a nyirokkeringésbe kerül.

 A vákuummasszázsnak köszönhetően gyorsabban eljut az izmokhoz, így tekerés közben el tud égni. A vákuum és az infra együttes hatása eredménye, hogy már 3 perc után zsírt égethetünk, egy 50 perces program alatt 1500-2500 kalóriát tekerhetünk le. Méregtelenítő hatás következtében a zsírsejtek elengedik a felhalmozódott méreganyagokat, megszűnteti a cellulitiszt, beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. A kollagén lámpa pedig a bőr fiatalítását végzi, a kollagénsejtek termelődését indítja be. Az eredmény: centikben mérhető fogyás, szép lábak, feszesebb, rugalmasabb bőr.

A program kiegészíthető a még gyorsabb eredmény elérése érdekében ultrahangos kavitációs és lézeres zsírbontással. Az így felbontott, zsírsavakká alakított zsír bekerül a nyirokkeringésbe, az infrashape használatával könnyedén elégethető.

Makacsabb zsírpárnák célzott eltüntetéséhez zsírfagyasztás, cryolipolízis kezelést vehetsz igénybe szalonunkban.

Jelentkezz be hozzánk!

Cím

Közösségi média