• 06 20 287 3940
  • majoradrienn21@gmail.com

InfraSlimX edzés

InfraSlimX edzés

InfraSlimX edzés

EDZÉS INFRÁS BICIKLIN
HOZZÁJÁRUL A GYORS TESTSÚLY-CSÖKKENÉSHEZ, SEGÍT ELÉRNI A MEGFELELŐ TESTSÚLYT ÉS KONDÍCIÓT, TÁMOGATJA A SZERVEZET MÉREGTELENÍTŐ FOLYAMATAIT.


A meleg hullámhosszú fény áldásos gyógyító hatását az emberiség már évezredek óta használja. Az infravörös fény a nap láthatatlan sugárspektrumának része, melynek egyik legfontosabb emberi szervezetre gyakorolt hatása, hogy könnyedén és mélyre hatol a szövetekbe. Ezt könnyedén megtapasztalhatjuk nyáron, mikor a napernyő alatt ülve is érezzük a nap melegét. Ennek oka, hogy az infravörös fény az ernyőn áthatolva is bejut bőrünk mélyére, ahol egy finom rezgést hoz létre, amitől az izmok ellazulnak és felgyorsul a vérkeringés. Elsősorban ennek a természetes folyamatnak köszönhető az infrafény hétköznapi elterjedése.
A kozmetika és a gyógyászat számára az ún. IR-A (közeli infravörös fény), vagyis a 780-1400 nm-es tartomány a jelentős, mivel ennek penetrációja a legmélyebb, akár 3-5 cm: egészen a szubkutiszig, azaz bőralja szövetig terjedhet, különösen az alacsonyabb, 850-900 nm-es hullámhossz tartomány, melyet az infraszaunák is használnak. Az infraszauna, amely az elmúlt években egyre növekvő népszerűségét fogyasztó, méregtelenítő, narancsbőr csökkentő és regeneráló, immunerősítő hatásának köszönheti. Jól ismert felhasználási módja még az infravörös fénynek az infralámpa, mely ma már bárki számára elérhető otthoni, kiegészítő gyógykezelés céljából: a felső légúti megbetegedések, helyi gyulladások, reumás eredetű panaszok, menstruációs görcsök esetén is csillapíthatja a tüneteket.


Az emberi test 70%-a, vérünk 80%-a víz, ami az infrahővel való kezelés szempontjából azért rendkívül fontos, mert a infravörös fény keltette rezgésre a vízmolekulák rezonálnak és aktívvá válnak. Ez a folyamat segíti az optimális oxigénfelvételt, amely INFRASLIM X használatakor a kiegészítő oxigénterápia révén maximális hatásfokkal tud végbemenni. Az infravörös fény a molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással.
Ezenkívül a finom rezonancia és a keletkező hőhatás következtében tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsír lebontása. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól és gyors tápanyag utánpótláshoz jut, ami a máj és a vesék tehermentesítését segíti, így azonnal javulhat a közérzet. Ezek a melléktermékek lehetnek nehézfémek, amelyek rákot okozhatnak, vagy tejsav, ami fáradtságot és öregedést okoz, továbbá lehetnek zsírsavak, melyek jelenléte a magas vérnyomás kialakulásához vezethet. A lerakódott anyagok, esetleges plakkok felszabadulnak, és az erek szabadon átjárhatóvá válnak, így megelőzhető az érelmeszesedés, illetve annak szövődményei. Az erek tágulása tehermentesíti a szívet, és ugyancsak hozzájárul ahhoz, hogy a tápanyagok és az oxigén akadálymentesen és gyorsan jussanak el a különböző szövetekbe, sejtekbe.


Az infrasugárzás rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, az ízületek számára pedig kedvezőbb feltételeket teremt az aktív mozgáshoz, ami az INFRASLIM X készüléknek különösen fontos előnye. A fenti élettani folyamatok ráadásul kedveznek a mentális állapotunknak, és a betegségekkel szembeni ellenálló képességünknek is: javul az agy és az immunrendszer működése, fokozódik a fizikai erőnlét és teljesítőképesség. Emellett regenerálja a bőrt, kisimítja a felszíni ráncokat, szabályozza a bőr olajtartalmát, kedvezően hat a pattanásos, aknés tünetekre, és üde arcszínt eredményez, melyet az INFRASLIM X még kollagén-fényterápiával is támogat.


Az INFRASLIM X készüléken belül a felhasználó lába alatt van két infrapanel, amely alulról melegíti a combokat, és egy felső panel, amely a hasat és a combokat felülről melegíti, így a lehető legnagyobb felületen fejti ki jótékony hatását. Egy speciálisan erre a célra kialakított rubincsőben elhelyezett infraszál biztosítja a készülékben a hősugárzást, mely 850-950 nm-es hullámhosszon sugároz. Ez ugyanaz a hullámhossz, melyet az infraszaunák is használnak, mivel ez a bőr felszínét nem égeti, ellenben mélyebbre hatol a szövetekben, és ott indítja el a kedvező élettani változásokat.
Mivel a szervezet mindössze 30-50 percnyi infrasugárzás alatt akár 300-500 kalóriát is képes elégetni, az INFRASLIM X technológia meghatványozhatja az edzés eredményességét. A technológia lényege, hogy a fent említett élettani hatásokat egy kényelmes, de mégis minden izmot átmozgató kardió edzéssel ötvözve emeljük egy új szintre a felhasználók számára. A testedzést a mágnesfékkel ellátott fekvő szobakerékpár biztosítja, amely kényelmes, könnyedén használható, így olyanok számára is lehetővé teszi a testedzést, akiknek az edzőtermi edzés túlzottan megerőltető, mindemellett az infrával megtámogatott teljes testet átmozgató edzéssel akár több, mint 1000 kalóriát is elégethetünk 30 perc alatt. Különös figyelmet fordítottunk az ergonómia tervezésekor a gerincet kímélő dőlésszögre, hiszen elsődleges cél az egészség megőrzése. A felhasználó egyénre szabható edzésprogramok közül választhat, melyek megfelelnek egyéni adottságainak és céljának.
További előnye az INFRASLIM X-nek, hogy az infrán kívül olyan egyéb technológiákat is alkalmaz, melyek nem csak egymás hatását támogatják, de biztosítják a kellemetlen mellékhatások, például az esetleges izomláz megelőzését

INFRASLIMX

KÉNYELMES, FEKVŐ TESTHELYZET, KÖNNYED BICIKLIZÉS,
MINDEKÖZBEN A NAGY TELJESTMÉNYŰ INFRALÁMPÁK
FELGYORSÍTJÁK A SEJT ANYAGCSERE FOLYAMATAIT.


Az emberi szervezet a saját védelme és egyensúlya fenntartása érdekében testzsírba burkolja a káros savakat és méreganyagokat. Ebből következik, hogy testzsírunk tele van salakanyagokkal.
A méreganyagok kiválasztása különböző módokon történik a testben, melyek közül az egyik legfontosabb az izzadás. Izzadáskor a különböző külső hatásokra fokozódik a vér- és nyirokkeringés, és a verejtékmirigyek kiválasztják a test folyadékaiból és szöveteiből a káros anyagokat, majd azokat a bőr pórusain át kivezetik a szervezetből. Az izzadás során nagyjából 70-80%-nyi víz, illetve a maradék hányadban olyan anyagok távoznak a verejtékkel a testből, mint például a koleszterin, a zsírsavak, de nehézfémek és egyéb káros anyagok is.
Az izzadás tudatos kiváltásának legjobb módja a testmozgás, azaz aktív izzadás, vagy a hőmérséklet növelése, például infraszaunázás, azaz passzív izzadás. Mindkét módszer gyorsítja a sejtanyagcserét, és hozzájárul a fogyáshoz és alakformáláshoz.


Az INFRASLIM X lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerre használja ki a nagy hatásfokú kardió edzés és az infravörös sugárzás keltette hőenergia előnyeit. A mélyre hatoló infrasugarak erejével tágítja az ereket, serkenti a keringést, így a testmozgás révén keletkezett sejtanyagcsere melléktermékei és a méreganyagok gyorsan távoznak a szervezetből, és a zsírbontás is azonnal megkezdődik. Az INFRASLIM X ráadásul az infrasugarak jótékony hatását több oldalról támogatja és maximalizálja, és egy egyedi hatásmechanizmust hoz létre, amelyben ezek az élettani folyamatok hatványozott gyorsasággal játszódnak le. A vákuum a kötőszövetek stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt, fokozza a kötőszöveti rostok rugalmasságát. A speciális tartományban sugárzó vörös fény, azaz kollagén terápia hozzájárul az előbbi hatáshoz, hiszen a kollagén termelés beindításával szintén a bőrszövet rugalmasságát javítja. Az infra és a vörös fény kombinációja kíméletessé teszi az ízületek számára is a mozgást, garantálja azok átmelegedését, az esetleges lerakódások távozását.


Az INFRASLIM X olyan extra funkciót is tartalmaz, ami teljesen egyedülállóvá teszi a fitness eszközök között, és a hatékonyságát az elérhető maximumig fokozza. Az oxigénterápia, azaz a 70%-os tisztaságú oxigén belégzése révén az összes kedvező élettani folyamat felgyorsul, és az edzés számottevően könnyebbé válik. Rendkívüli jelentősége, hogy ha önmagában infravörös sugárzást alkalmaz egy berendezés, a felfokozott sejtanyagcsere révén kialakuló megnövekedett oxigénigényt a környezeti levegő nem tudja kielégíteni, ezért oxigénhiányos állapot léphet fel, ami számos kellemetlen tünetet okozhat. Az INFRASLIM X-nek köszönhetően azonban kiküszöbölhetők az edzés közben fellépő oxigénhiány kellemetlen tünetei, úgymint szédülés, kifulladás, izomgörcs vagy a későbbi izomláz.
Fontos, hogy ha aktív méregtelenítésbe kezdünk, a szervezetnek rengeteg folyadék utánpótlásra van szüksége, ezért az INFRASLIM X használatakor minden esetben ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre – edzés előtt és után egyaránt

Jelentkezz be hozzánk!

Cím

Közösségi média