• 06 20 287 3940
  • majoradrienn21@gmail.com

Bőrfeszesítés

Bőrfeszesítés

Bőrfeszesítés

A bipoláris rádiófrekvenciát, infravörös fényhullámot, és vákuumos masszázshengert alkalmazó Velashape technológia egy igen hatékony, biztonságos és fájdalommentes egészségügyi-esztétikai kezelés, amely lehetővé teszi a fejlett megoldások alkalmazását az egészségügyi-esztétikai alkalmazások széles körében, beleértve a ránccsökkentést, a bőrfiatalítást vagy cellulit kezelést. Kezelés közben a gép kezelőfeje vákuumos szívást alkalmaz a bőrstruktúra meghajtására a kezelőfej csatolási impedanciájának automatikus beállítása révén, amely lehetővé teszi a közvetlenül beállított bipoláris rádiófrekvencia és infravörös fényhullám középső bőrrétegbe (dermis) történő kibocsátását.

A vákuumos szívás és rádiófrekvenciás hőterápia kombinációja felmelegíti a középső bőrréteg (dermis) mélyen fekvő részét, serkenti az új kollagén képződést, és javítja a bőrfelszín struktúráját. Emellett, a kezelőfejen található elektromos hengerek hatékonyabb masszírozást biztosítanak a kezelt bőrstruktúra számára. Az eredmény megjósolható: hatékony, a valóságban fájdalommentes kezelés. A kezelések gyorsak, nincs szükség érzéstelenítésre, a gyógyulási idő pedig nem húzódik el. A kliensek azonnal folytathatják megszokott tevékenységeiket. A Velashape technológia legelőnyösebb hatása az, hogy tartós javulást idéz elő, és kiváló, hosszútávú eredmények érhetők el vele a bőrfeszesítés terén

Az eljárás normál esetben a kezelt területtől függően 30 – 40 percig tart, és egyetlen kezeléssel történik. Mivel nincs kiesett idő, a kliens azonnal folytathatja megszokott napi tevékenységeit. A kezelést követően a bőr enyhén piros lehet egy vagy két napig. Azonban a legtöbben a kezelés után azonnal visszatérnek megszokott tevékenységeikhez, kiesett idő vagy utógondozás nélkül. A kezelést követően azonnal simábbnak, stabilabbnak és feszesebbnek érzi bőrét. Emellett észlelhet alakformáló hatást is, amely az arckontúr változásával kezdődik. Az eljárást követően további pozitív hatásokat észlel majd bőrén az újonnan képződött, megnövekedett mennyiségű kollagénnek köszönhetően, a bőrfeszesség tartós javulása pedig további alakformáló hatást idéz elő. Mindezek a hatások körülbelül hat hónapig tartanak. Az eredmények hosszan tartóak. 

A Velashape kezelések megereszkedett, ráncos bőr, illetve cellulit kezelése céljából végezhetők, a test bármelyik részén. Az eljárást gyakran alkalmazzák a bőrtónus javítására, a megereszkedett, kreppes (gyűrött) bőr és a felkarok kezelésére. Emellett kiváló bőrfeszesítő hatással rendelkezik műtétet vagy szülést kővetően a hason, mellkason, combon vagy mellen. A Velashape technológiákat különleges módon kombináló Silkenium berendezés teljes bőrfiatalító és cellulit megszüntető megoldást kínál önnek. A mikroszámítógépes program által vezérelt eljárás mindenféle bőrlazaság kezelésére alkalmas. A csúcstechnológia, a vákuumos elektromos hengerek, valamint az infravörös fény felmelegíti a ráncos bőr és a cellulit szövet felületi rétegeit, és beállítja azok impedanciáját. Eközben a bipoláris rádiófrekvencia a kollagén struktúrák mélyebb rétegeit veszi célba a bőrlazaság feszesítése érdekében.

Az alábbi személyek és esetek nem kezelhetők a berendezéssel:

a) Rákban, szív- és agyérbetegségben, fertőző betegségben valamint mentális megbetegedésben szenvedő személyek;

b) A kezelés helyén bőrgyulladásban vagy fertőzésben szenvedő személyek;

c) Rossz sebgyógyulással vagy a kezelési helyen traumaelőzménnyel rendelkező betegek;

d) Visszértágulat;

e) Komoly szívbetegségben vagy magasvérnyomásban (≥140/90mmHg) szenvedő személyek

f) Bénuláson vagy agyvérzésen átesett személyek;

g) Véralvadási zavarban szenvedő vagy vérhígító terápiában részesülő személyek;

h) Perifériás idegrendszeri megbetegedésben, cukorbetegségben, kötőszöveti betegségben szenvedő személyek;

i) Korábban sugárkezelést kapott személyek;

j) Várandós nők.

Jelentkezz be hozzánk!

Cím

Közösségi média